Sokszor gondolhatnánk azt, hogy nincs új a nap alatt, ami a bizarr szexfétiseket és játékokat illeti, de aztán jön valami új, ami bebizonyítja, hogy mégis.

Olive Pearl szexmunkás sok mindent megtapasztalt már munkája során, azonban azon meglepődött, amikor egy férfi azzal a kéréssel állt elő, hogy arra kéri, hogy meztelenül fújjon fel léggömböket. A "lufi fétis" egy létező fétis, ami abban nyilvánul meg, hogy valaki szexuálisan vonzódik a lufikhoz. Izgatja őket a léggömbök tapintása, anyaga, de van, aki számára a lufi kipukkadása okozza a gyönyört - írja a Daily Star.

A lufi fétis egy létező fétis, ami abban nyilvánul meg, hogy valaki szexuálisan vonzódik a lufikhoz.Forrás: Thinkstock

A férfi lefoglalta Olivia-t és egy másik lányt és csak annyit kért, hogy meztelenül fújják fel a lufikat egészen addig, amíg ki nem pukkanak. A lányok a mellükhöz dörzsölték a lufikat, ráültek és dobálták egymásnak, a férfi pedig teljesen odavolt a látványtól. 

Annyira vicces volt, másfél órán keresztül szó szerint ezt csináltam, és ennyi. A másik lány azonban nem élvezte a feladatot: frászt kapott, amikor kidurrant egy lufi"

- nevetett Olivia.