Siskaeee, az OnlyFans sztárja egy rövid erotikus videót forgatott Indonézia repterén. A modell azonban hamar lebukott, dühös helyiek jelentették a hatóságoknál. 

Siskaeee rendhagyó helyen, az indonéziai jávai Yogyakarta nemzetközi repülőtér indulási termináljának parkolójában szeretett volna egy rövid erotikus jelenetet forgatni, a mutatvány azonban rosszul sült el. A modell meztelen keblekkel mutatkozott a kamera előtt, majd felemelte szoknyáját és kényeztetni kezdte magát. Mögötte bőröndjeikkel utazó utasok voltak láthatóak - írja a Daily Star.

Az erotikus felvétel nagy port kavart, amikor a múlt hónapban megjelent az interneten, és dühös helyiek jelentették a rendőrségen. Siskaeee-t december 4-én letartóztatták és előzetes letartóztatásba helyezték. Mivel nem volt rajta se melltartó, sem bugyi, így a rendőrfőnök azt feltételezi, hogy előre eltervezte a jelenet felvételét.

Ez nem helyénvaló, mivel a nő a melleit és nemi szervét közterületen mutogatta. A repülőtereknek magas szintű biztonságot kell fenntartaniuk, és ez a fajta vulgáris viselkedés nem megengedett"

- nyilatkozott a rendőrfőnök. A modell akár 18 év börtönbüntetést is kaphat a szigorú helyi törvények megsértése miatt.