Mással feküdhetett le a pasija: nem volt ideje szexelni, ezért bordélyházba fizette be szerelmét az erotikus modell (18+)

Forrás: Shutterstock -
szex megcsalás felnőtt bordélyház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves erotikus modell, Kazumi Squirts egy bordélyházba fizette be párját, mert neki nincs ideje arra, hogy kényeztesse a férfit. 

Karácsonyi ajándékként egy legális bordélyházba fizette be párját a 24 éves Kazumi Squirts ő ugyanis túl elfoglaltnak érezte magát az együttlétekhez. Az erotikus modell, aki az OnlyFans nevű oldalon látja el rajongóit szexi tartalmakkal egy 30 perces szolgáltatást vett barátjának Las Vegasban, miután kiválasztotta a megfelelő hölgyet.

Ajándékként mással szexelhetett az erotikus modell párja - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Ő pedig az épület előtt várta meg, hogy véget érjen az együttlét. A modell szerette volna, ha párja nem érzi magát elhanyagolva, mert elmondása szerint szerelme mindenben támogatja őt. Ezt pedig pontosan olyan szolgáltalásnak gondolja, mint bármelyik másikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.