Hugh Hefner neve sokak számára cseng ismerősen, hiszen ő volt a világhírű pornómagazin, a Playboy alapítója és tulajdonosa. Már életében is rengeteget lehetett tudni féktelen szexuális vágyairól, ám halála óta sorban bújnak elő az egykori nyuszilányok.

Négy évvel ezelőtt, 91 éves korában hunyt el Hugh Hefner, amerikai sajtómágnás, aki élete végéig fiatal szépségekkel vette magát körül. Rengetegen örömmel költöztek be hozzá a Playboy-villába, ám csak odabent szembesültek azzal, mi van a csillogás mögött.

A Shannon-ikrek, Kristina és Karissa három évet éltek benn a házban. 18 évesen kerültek be a pornóújságos rezidenciájára, és bár mindent megkaptak akkoriban, mégis rossz szájízzel emlékeznek vissza arra az időszakra.

Senki sem sejti, hogy min mentünk keresztül, és hogyan éreztük magunkat... 18 évesen egy öreg, 83 éves férfival együtt lenni... és az ikertestvéreddel együtt szájjal kielégíteni. Ez olyan dolog, amit aztán az ember soha nem tud kiverni a fejéből

– idézi őket a Ripost a Bild cikke nyomán.

Utólag nagyon megbánta az ikerpár, hogy beköltözött a Playboy-villábaForrás: AFP/Frederic J. Brown

 "Mentálisan tönkretett minket. Mindenhová a házban táblákat rakatott, amik megmondták, hogy mit tehetünk, mit ihatunk és mit ehetünk. Nem beszélhettünk férfiakkal, és mindig arra kényszerített bennünket, hogy mosolyogjunk" – mesélték arról, hogyan érte el Hefner, hogy a lányok minden szabályt betartsanak.

Felmerülhet a kérdés, hogy ha ilyen rossz volt ott élniük, egyáltalán miért költöztek be?

Fiatalok voltunk, és fogalmunk sem volt róla, hogy mi vár ránk odabent. Sok mindenre kényszerített minket a hálószobában, ami tönkretett minket, és emiatt már sohasem leszünk ugyanazok az emberek – zárták a visszaemlékezést.