Az olasz nőgyógyász, Dr. Giovanni Miniello igazi csodakezelést ajánlott pácienseinek: azt állította, hogy péniszének gyógyító ereje van, és a szexuális aktus által olyan antitesteket juttat a nők testébe, amelyek megvédik őket a szexuális úton terjedő betegségektől, különösen a HPV-től.

Dr. Giovanni Miniello, a perverz nőgyógyász Olaszország déli részén, Bari városában praktizált és mint kiderült, nőket szédített azzal, hogy férfiasságának gyógyító ereje van, ezért az a leghatásosabb, ha betegei ágyba bújnak vele - írja a Bors

A perverz nőgyógyász azt állította, hogy férfiasságának gyógyító ereje van. (képünk illusztráció)Forrás: 123rf.com

A férfi végül úgy bukott le, hogy az egyik betege a helyi tévéhez fordult, akik egy színésznőt küldtek a nőgyógyászhoz. A 60 éves orvos neki is felajánlotta, hogy gyógyítás céljából szeretkezzen vele, amikor pedig a nő rákérdezett, hogy használ-e majd óvszert, azt válaszolta, hogy teljesen felesleges, hisz akkor nem jutnak el az antitestek a hüvelybe. Amikor az orvos ráfeküdt az ágyra, megjelent a műsor riportere és leleplezte a perverz orvost.

A férfit letartóztatták, a rendőrségi eljárás során pedig legalább 15 nő jelentkezett, akik azt állítják, hogy őket is zaklatta szexuálisan a nőgyógyász. Az orvos továbbra is meg van győződve arról, hogy működik a módszere, és évtizedek óta több száz nőt gyógyított meg az alternatív kezeléssel.