A 70 éves Cicciolinát az utóbbi időszakban igazán megviselte a koronavírus, így új reményeket fűz az újévhez. Pozitívan áll 2022-höz és őszintén mesélt ünnepi szokásairól, sőt az egykori pornószínésznő intim titkokat is megosztott. 

Cicciolina, azaz Staller Ilona a Borsnak mesélt arról, hogyan fogja tölteni az ünnepeket:

– "Családommal töltöm a karácsonyt. Egyik jó barátnőm egy egész doboz kedvességet küldött nekem. Többféle ízű bejgli és szaloncukor is volt a csomagban, ezt felteszem a fára – árulta el a Metropol-nak Cicciolina. Karácsonyi zenék, italok és evés lesz lesz a program, de Magyarországra nem megyek most" - kezdte az egykori fotómodell.

Különleges meglepetéssel készül az egykori fotómodell:

– "Kis videókat szoktam készíteni, amiben felköszöntök valakit születésnapja alkalmából, most pedig karácsonyra küldök jókívánságokat" - majd folytatta: "A hét elején csináltam egy videót, amiben egy dögös csipke bodyt viseltem, amihez mikulás sapit és egy piros rúzst választottam. Ebben kívántam kellemes ünnepet annak, aki a köszöntést kérte" - mondta Cicciolina.

Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina

Arról is őszintén mesélt, hogy vágyik a megállapodára és szeretné meglelni az igazit.

- "Megszeretném találni az ideális férfit, akit eddig még nem sikerült. Nem mintha fájdalom lenne a szingliség. Az sosem volt gond, de már megtalálnám az igazit!"

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!