Miközben Katalin hercegné kényesen ügyel arra, hogy családja és ő maga is a legtökéletesebb formáját hozza a nyilvánosság előtt, a barátai nem élnek épp tisztességes életet. Érdekes, hogy ezt nem nézi ferde szemmel a királyi udvar!

Katalin egykori iskolatársa, Emma Sayle még 2005-ben alapította meg saját, privát szexklubját. A Killing Kittens, azaz Gyilkos kiscicák nevet viselő klub eléggé ismert a szigetországban és úgy tűnik, a koronavírus-járvány csak jót tett a szexiparnak.

Emma nemrég ugyanis azt nyilatkozta, hogy soha annyi ember nem jelentkezett a Gyilkos kiscicák közé, mint az elmúlt másfél évben. Habár eleinte rengeteg szexpartit le kellett mondania, hamar feltalálta magát és online orgiákat kezdett szervezni. Az érdeklődés pedig hatalmas volt a netes karanténszexre.

Az élet azonban visszatért a normális kerékvágásba és újra személyes szexpartikat tudnak rendezni. Emma szerint virágzik az üzlet. Sokan azért keresik fel őt, hogy kipróbálhassák a hármas- vagy gruppenszexet – idézi a Katalinhoz hasonlóan háromgyermekes édesanyát a Ripost.