Kelemen Anna 2022-ben is megmutatta bájait: a dögös szőkeség ezúttal egy csipke fehérneműben pózolt, követői legnagyobb örömére.

Megszokhattuk már, hogy Annácska amellett, hogy dögös, sokszor pikáns, hiányos öltözetű fotókat posztol közösségi oldalára, nem rejti véka alá a veleményét. Ezúttal elárulta, mit gondol az Olaszországban elfogott, húsz éve körözött maffiavezér ügyéről.

Mint ismeretes, Galapagarban fogtak el egy húsz éve szökésben lévő maffiavezért, miután kiszúrták a Google Street View-n. A 61 éves Gioacchino Gammino a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet tagja volt, és először 1984-ben tartóztatták le, amikor a maffiaellenes Giovanni Falcone ügyész hallgatta ki. Falconét a maffia 1992-ben robbantotta fel.

Kelemen Anna védelmébe vette az egykori keresztapát, és így fogalmazott dögös posztja mellett:

"Gioacchino Gammino a digitális világ áldozata. A régi iskola híve lehetett a nyolc éve körözött Cosa Nostra tag,aki elfogásakor azon csodálkozott,hogyan találták meg, amikor Ő még haza sem telefonált.
Lehet,hogy a 61 éves spanyol szakácsként dolgozó "Manuel" nem követte a technika fejlődését.
Feltételezem, hogy tradicionális,konzervatív ember lehet, mivel a plasztika, ami az ilyen helyzetekben kézenfekvő, nála szóba sem jött."

A teljes posztot a szexi fotó mellett bárki elolvashatja: