Bár sokan nem hisznek az asztrológiában, az tagadhatatlan, hogy csillagjegyünk sokat elárul a jellemünkről és arról is, hogy mennyire vagyunk forró szeretők.

Most összegyűjtöttük azt az öt csillagjegyet, amely az asztrológia szerint biztosan nem fog csalódást okozni az ágyban.

Oroszlán

Az Oroszlán egy tüzes jegy, ami nemcsak az életben, hanem az ágyban is megnyilvánul. Szenvedélyes szerető, aki szereti igazi királynak vagy királynőnek érezni magát a kedvese karjai között, de az se áll távol tőle, hogy átvegye az irányítást. Ugyanakkor, ahogy az életben, a szexuális együttlét során is nagyvonalú és tiszteletteljes, fontos számára, hogy kielégítse partnere igényeit. Számára elengedhetetlen a csábítás és az előjáték, szeret kiélvezni minden pillanatot, így leginkább egy hosszan tartó és lassú szeretkezésben lehet a csúcsra juttatni.

Az Oroszlán szenvedélyes szerető, aki szereti igazi királynak vagy királynőnek érezni magát a kedvese karjai közöttForrás: Shutterstock

Skorpió

A Skorpió csillagjegyű embereknek olyan erős a szexuális kisugárzásuk, hogy mágnesként vonzzák magukhoz partnerüket. Rendkívül jól értenek a csábításhoz, nehéz nekik ellenállni. Ráadásul szinte kielégíthetetlen a szexuális étvágyuk, legszívesebben éjjel-nappal az ágyban hancúroznának. Nem szégyenlősek, imádják a szenvedélyes és bevállalós szexet, szívesen kipróbálnak újabb és újabb pozíciókat és szexuális segédeszközöket. Imádják a változatosságot, és mindent meg fognak tenni azért, hogy felejthetetlen legyen velük az együttlét.

Mérleg

A Mérleg egy rendkívül erotikus és érzéki csillagjegy. Ha egy Mérleg nő belép egy helyiségbe, finom bájával, szépségével és kisugárzásával azonnal felhívja magára a figyelmet. Ő finoman csábít, magas szinten műveli a szerelmet és a szexualitást is. Azonban számára nem elég a testi vonzódás, őt fejben is meg kell hódítani. A Mérleg egy érzéki szerető, nála a durva dolgok nem jönnek számításba. Ugyanakkor rendkívül kreatív az ágyban, szereti a spontán dolgokat és a szerepjátéktól sem riad vissza. Régimódi szerető, aki megmondja, mire vágyik, és természetesen a partnere igényeit és figyelembe veszi.

A Mérleg finoman csábít, magas szinten műveli a szerelmet és a szexualitást isForrás: Shutterstock

Szűz

A Szűz első körben visszafogott személyiségnek tűnik, ugyanakkor a hűvös külső egy erotikával túlfűtött szeretőt takar. A Szűz a lassú, érzéki és szenvedélyes szex híve és mint mindenben, a szexben is maximalista. Szolgai énje akkor a legboldogabb, ha kielégítheti partnere minden igényét, ügyel a részletekre és ha társának sikerül előhozni érzéki oldalát, akkor az egyik legfelszabadultabb szerető lesz belőle. Az agresszív dolgokat nem szereti az ágyban, ugyanakkor szívesen hódol különféle fétiseknek és fantáziáknak.

Nyilas

A Nyilas is tűzjegy, ami garantálja, hogy szenvedélyes az ágyban. Azonban sokkal több ennél: a Nyilas csillagjegy szülötteinek lételeme a kaland, a változatosság és a szabadság. Gyorsan lángra lobbannak, és erős szexuális vonzerejüknek köszönhetően könnyen elcsábítják kiszemelt áldozatukat. Érzéki és kalandvágyó szeretők, akik szívesen kipróbálnak rendhagyó dolgokat, helyszíneket. Nyitottak, kreatívak és szeretnek szórakozni, ugyanakkor nem a hűség mintaképei, így ne csodálkozzunk rajta, ha egy csodás együttlét után gyorsan tovaszállnak.