Rengeteg fiatalt bántanak és zaklatnak az iskolában. Nem kell sok ahhoz, hogy a diáktársak kicsúfolják egymást, durva pletykákat terjesszenek vagy az interneten hozzák kínos helyzetbe az iskolatársaikat. A bullying vagy zaklatás minden esetben nyomot hagy az áldozaton.

Éveken át bántották, csúfolták Lenina Crowne-t is. Tiniként nem volt megelégedve a testével, leginkább az orra zavarta és a környezete is folyamatosan piszkálta emiatt. Eleinte nem foglalkozott a támadásokkal, de egy idő után felőrölték a folyamatos inzultációk, és 19-20 éves kora körül szinte minden nap sírva aludt el.

Ekkor döntött úgy, hogy kés alá fekszik és megműtteti az orrát.

Saját bevallása szerint a plasztikai műtétek rabja lettForrás: Instagram/LeninaCrowne

Lenina nem számított arra, hogy az élete a plasztikai beavatkozás után ennyire megváltozik. Egy csapásra eltűntek a csúfolódó kommentek, már a környezetében élők sem bántották. Nem tudni, hogy a tiniként elszenvedett zaklatások hozzájárultak-e ahhoz, hogy Lenina pornózni kezdjen, de mára sikeres felnőttfilmes vált belőle.

A brit hölgy az I Hate Porn (Gyűlölöm a pornót) műsor vendégeként elmondta, hogy ma azok nézik a videóit, sőt azok keresik fel, akik egykor bántották. Ő azonban nem felejtett el semmit, emlékszik mindegyik bántalmazójának az arcára, és le is tiltja mindegyiküket. Lenina emellett bevallotta azt is, hogy az orrplasztika óta a szépészeti beavatkozások függője lett – idézi a brit hölgyet a Bors.