Durva támadások érik a fiatal ausztrál modellt, aki szándékosan hagyja nőni testén a szőrt. Nem borotválkozik, és az sem zavarja, ha a bikiniből kikandikál a fanszőrzete.

Nem csak Aimee imádja a testszőrzetét. Rengeteg férfi követi a fiatal ausztrál hölgyet és fizetnek is azért, hogy pikáns fotókat, videókat láthassanak róla. Aimee nevelőként dolgozott, de otthagyta a munkáját, hogy főállásban tudjon foglalkozni az OnlyFans-en található oldalával.

A sok rajongói levél mellett számtalan kéretlen üzenetet is kap, és vadidegenek mellett saját családtagjai is beszóltak már neki azért, mert nem borotválkozik.

Nő vagy, ne legyél már undorító!

– ilyen és ehhez hasonló kommenteket kap Aimee, ő viszont ragaszkodik "bokrához". Aimee szerint a divatházak, kozmetikai cégek mélyen beletáplálták az emberekbe, hogy a nőknek borotválkozniuk kell, és ma már szégyellni kellene egy természetes testet. Ő azonban nem fog meghajolni a tömeg akarata előtt, ugyanis szerinte semmi szégyellnivaló nincs egy szőrös női testben, és visszautasítja, hogy ettől ápolatlan, igénytelen és koszos lenne – írja a DailyStar.