Sokan az "új Hugh Hefnernek" tartották Bastian Yotta német milliárdost, aki tíz nővel élt együtt hatalmas kastélyában. A kigyúrt testű vállalkozó egy igazi Casanova volt, azonban egy mexikói szépségnek sikerült betörnie a macsó iparmágnást.

A negyvenötéves Bastian 2020-ban vette feleségül a mexikói Marisolt. A barna szépség elérte, hogy a német playboy felhagyjon addigi csapongó életmódjával, kitessékelje otthonából a többi nőt és csak vele foglalkozzon. Ez eddig egyetlen nőnek sem sikerült, hiszen Bastian házában egymásnak adták a kilincset a szebbnél szebb modellek. A házasság óta viszont nem feküdt le más nővel.

A német milliárdos két éve nem feküdt le más nővel, míg Marisol számára szabad a kalandozásForrás: Instagram/Marisol Yotta

Marisol ráadásul elintézte, hogy míg a férfi otthon vár rá, addig ő nyugodtan szórakozhasson. Nemcsak bulizni jár, de gyakran orgiákat is szervez és lefekszik más férfiakkal, ez pedig nem zavarja a német milliárdost. A DailyStar megkérdezte Marisol Yottát, mi a titka? Mire a mexikói szexkirálynő tömör választ adott:

Ha valaki megtapasztalja, mire vagyok képes az ágyban, többé nem vágyik másra. Olyan vagyok, mint egy drog, függőséget okozok és csak akkor próbálj ki, ha biztos vagy abban, hogy felkészültél a mellékhatásokra.