Szeretnéd tudni, hogyan hozd igazán lázba a nőt? 

 Igazi nők beszéltek őszintén a legmeglepőbb erogén zónájukról.

 "Ha itt ér hozzám, végem van"

Korábban nem tudtam, hogy ilyen érzékeny a karom, de a mostani párom felfedezett rajtam egy eddig ismeretlen területet. Ha a karom belső felét, konkrétan a könyökhajlatom cirógatja az ujjai hegyével, akkor végem van. Onnan már egyenes út vezet az ágyba – avatott be minket a 32 éves Johanna.

Forrás: Shutterstock

"Elveszítem az eszem, ha itt csókol"

Egyetlen olyan terület van rajtam, ami azt hiszem, nem megszokott, de én mégis odáig vagyok, ha megcsókolja a férjem. Ez pedig a bokám. Már nem is emlékszem rá, hogyan találtuk meg ezt az erogén zónát. De az biztos, hogy amikor van időnk egymásra, és akad lehetőségünk kiadósabb együttlétre a gyerekek mellett, akkor nem maradhat ki a bokám és környéke – mesélte a 46 éves Petra.

"Talán a hangja az, ami az extrát adja"

A fülcimpám a gyenge pontom. Ha azt csókolja és harapdálja a pasim, akkor totálisan beindulok. Nem tudom, hogy ott az idegvégződések miatt ennyire erős az inger, vagy az adja a pluszt, hogy ilyen közelről hallom ilyenkor a hangját vagy a lélegzetét, de ez garantáltan szexhez vezet nálunk – árulta el a 23 éves Zsófi a Ripost kérdésére.

Ha szeretnél további ötleteket, hogy még élvezetesebb legyen a szex, ebben a cikkben összeszedtük, hogy mit kell tudni az anális szexről, hogy minél élvezetesebb legyen, itt pedig arról írunk, hogy intenzív orgazmust okoz a nőnek, ha párjával együtt sikerül megtalálnia az úgynevezett A-pontot.