A szexi, vörös felnőttfilmes még szextelefonosként kezdte karrierjét az iparban. Most elmondta, milyen, még számára is megdöbbentő fétisekkel találkozott.

Scarlett Jones még joghallgatóként kezdett vetkőzni, később pedig úgy döntött, otthagyja az egyetemet, és minden idejét mások szexuális fantáziájának kielégítésére fogja szentelni. A most 25 éves nő hat évvel ezelőtt szextelefonosként kezdett dolgozni a Babestation nevű betelefonálós erotikus tévéműsor egyik házigazdájaként. Ekkor kezdett megismerkedni a bizarr fétisekkel - írja a Daily Star

"Volt egy fickó, akinek megnevezni sem tudnám a fétisét. Azt akarta, hogy szúrjam szíven. Szóval ott voltam egy tőrrel, és úgy tettem, mintha leszúrnám. Nagyon vicces volt" – mondta Scarlett. 

"Több telefonálóm teherbe akart ejteni, ami elég fura volt, tekintve, hogy 19 voltam. De volt például egy nyolcvanas éveiben járó férfi is, aki minden este felhívott. Aztán egyszer csak eltűnt, és te nem tudsz nem a legrosszabbra gondolni. Az nagyon szomorú volt."

 Scarlett végül úgy döntött, a saját lábára áll, és azóta az OnlyFansen keresi a szerencséjét.