Nem gyakran hallani róla, de még ma is sokan igénybe veszik a telefonszexet. Az egyik népszerű szolgáltató egykori alkalmazottja most felfedte, mit is csinálnak ők munka közben.

A pornó- és játékfilmek miatt az a kép él a többség fejében, hogy a telefonszexet mindkét fél élvezi. A nők a vonal másik végén ugyanúgy a csúcsra jutnak és átélik a gyönyör pillanatait, mint a hívást indító férfiak. Az egyik ismert brit telefonszex-szolgálató egykori alkalmazottja kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, mit csinálnak valójában azok a nők, akik lebonyolítják az erotikus hívásokat.

Carla Bellucci a válása után súlyos anyagi gondokkal küzdött, gyorsan pénzhez kellett jutnia, ezért jelentkezett a telefonszexet kínáló brit céghez. A négygyermekes anyuka mindössze hat hónapig dolgozott telefonszexmunkásként, ugyanis az egyik hívó kiverte nála a biztosítékot. A férfi közölte Carlával, hogy beadja a válópert és elhagyja a feleségét, de nem a nő miatt. A férfi saját macskájára cserélte volna a nejét.

Forrás: Instagram/Carla Bellucci

Carlának a féléves munkaviszonya alatt rengeteg különc alakkal volt dolga, azonban most nem a perverz hívókról, hanem saját szokásairól rántotta le a leplet. A DailyStarnak elárulta, hogy a pikáns hívások közben ő egyáltalán nem izgult fel, sőt a home office-nak hála gond nélkül tudott takarítani és csevegni is a barátaival munka közben.

Miközben mocskos dolgokat súgott a kagylóba, Carla vígan vasalta a tiszta ruhákat. Amikor megkérdezték tőle, hogy mit visel, mindig valami izgató ruhadarabot füllentett, ez azonban szinte sosem fedte a valóságot. A férfiak élvezték a társalgást, de ő fejben már azt tervezte, mit fog csinálni a szünetében vagy a műszak után.

"Ezek a fickók azt hitték, hogy mi csak értük vagyunk..." – zárta a témát Carla.