A 28 éves szépség, Yasmin Baker eredetileg egészségügyi adminisztrátorként dolgozott egy kórházban, ám egy nap merész döntésre szánta el magát. Regisztrált az OnlyFansre, mellette pedig a biztonság kedvéért elvállalt egy esti műszakot a nálunk is népszerű hipermarket-láncnál.

Yasmin hetente négyszer járt dolgozni polgári munkahelyére, miközben odahaza érzéki online tartalmakkal szórakoztatta követőit. A kettős életnek azonban vége szakadt, mikor kollégái rájöttek, mit csinál „másodállásban", és kézről kézre küldözgették videóit. 

Állandóan bámultak és sugdolóztak rólam, ami szánalmas, hiszen felnőtt emberekről beszélünk. Akkor döntöttem el, hogy kilépek és teljes gőzzel az OnlyFansre koncentrálok

– mondta a Daily Starnak az erotikus tartalomgyártó hölgy, aki azóta mesébe illő luxuséletet él. Az Egyesült Királyságból Panamába költözött, Jaguárt vezet, és minden nap új játékot visz haza imádott kutyusának. Arról is lelkesen mesélt, hogy végre családját is támogathatja anyagilag, jelenleg épp egy floridai vakációra készülnek közösen.

Még hogy a pénz nem boldogít! Dehogynem! Bármit megvehetek, amit csak szeretnék. Azelőtt depressziós voltam és nap mint nap küzdöttem, de ennek már vége. Most sem tökéletes az életem, kicsit megvisel az állandó éjszakázás, de soha nem térnék vissza a régi hétköznapjaimba

– magyarázta a modell, aki nemcsak fényűző életvitelét szeretné finanszírozni bevételeivel, hanem hosszú távú befektetésekben is gondolkozik, illetve jótékony célokra fordítaná pénzét.

Szeretnék egyszer állatmenhelyet nyitni és árva gyerekekkel foglalkozni. Sajnos elképzelhető, hogy a hivatásom miatt nem bíznának rám kiskorúakat, pedig hatalmas szívem van és nagyon boldoggá tenne, ha új esélyt adhatnék a szomorú sorsú kicsiknek.