Hat év után visszavarták a helyére a férfi kaján növesztett hímveszőjét, miután évekkel ezelőtt egy fertőzés következtében leesett az "eredeti".

Minden férfi rémálma történt meg Malcolm MacDonalddal 2010-ben: egy fertőzés követleztében leesett a pénisze. A combjából kivett vénával próbáltak neki újat építeni, ami sikerült is 2015-ben, de a férfi szervezete oxigénhiányos állapotba került, ezért nem tudták felvarrni a helyére. Azért, hogy a szerszám vérellátása megmaradjon, Malcolm kezére varrták a péniszt.

A karján nőtt a férfi új pénisze - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

A koronavírus miatt még tovább húzódottt a műtét, ezért összesen 6 évig volt a férfi karján a pénisze, mielőtt a közelmúltban végre minden a helyére került. David Ralph professzor a londoni University College Hospitalban elvégezte a műtétet. "Végre újra férfinak érezhetem magam! Ez fordulópont az életemben. Eddig nem voltam túl szerencsés az életben, de ennek vége. El tudják képzelni, milyen hat évig úgy élni, hogy egy pénisz lengedez a karjukon? Rémálom volt..." - mondta Malcolm. A hímvesző képes lesz erekcióra egy a herezacskóba épített pumpával - írja a Blikk.

"Az, hogy egyáltalán új péniszt tudtak nekem növeszteni, hihetetlen, de hogy a karomra tudták építeni, az észbontó. Az pedig, hogy most visszakaptam a férfiasságomat, olyan, mintha egy sci-fit élnék át. Olyan szenzáció, amit az unokáimnak is elmesélhetek" - tette hozzá a férfi.