Karolin Tsarski nemi élete hajnalán el sem tudta képzelni, milyen a jó szex: olyan fájdalmakat élt át közösülés közben, amelyek inkább arra sarkallták, hogy teljesen mondjon le az együttlétekről, orgazmusról pedig még álmodni sem mert. Azóta azonban 180 fokos fordulatot vett az élete.

A vadító jógaoktató antropológiai diplomája megszerzését követően kezdett el behatóbban foglalkozni a szexterápiával és a tantrával, melyeknek köszönhetően ma már akár érintés nélkül is képes elnyújtott, szinte az egész testére kiterjedő orgazmusokat átélni.

Hogy ezt a csodálatos képességét bizonyítsák, egy orvoscsapat vértesztnek vetette alá Karolint, melynek eredményeképp kiderült, hogy igazat mond: az orgazmus után megemelkedett prolaktinszintje alátámasztotta állításait.

A szexi jógaguru azt vallja, hogy kitartó mentális és testgyakorlással szinte bárki átveheti az irányítást saját gyönyörérzetei felett, ezért szenteli életét már egy évtizede annak, hogy minél több érdeklődő előtt megnyissa a különleges élvezetek világába vezető kapukat.