A látszatra sem ügyelt az a brit férfi, aki kifejezetten fiatal lányoknak kínált segítséget abban, hogy elhagyhassák a szülői házat és saját albérletbe költözhessenek.

A kecsegtető ajánlat azonban hatalmas csapda volt. Az 53 éves Christopher Cox-ot ugyanis perverz vágyai hajtották, hogy feladja az apróhirdetést, amelyben ingyen lakhatást kínált szexuális szolgáltatásért cserébe. Cox ráadásul azután sem állt le, hogy az egyik brit tévéműsorban nyilvánosan leleplezték, és ezt követően is sikerült áldozatot szednie.

IllusztrációForrás: Dreamstime

A hirdetésre egyszer egy rossz körülmények között élő lány jelentkezett, akinek valóban segítségre lett volna szüksége. Cox azonban kihasználta a magára maradt fiatal helyzetét és arra kényszerítette, hogy egész nap bikinit hordjon, emellett teljesítenie kellett a beteg férfi minden kívánságát. Mocskos vágyai közt szerepelt a szado-mazo szex, a korbácsolás és a kikötözés is.

A rendőrségnek végül sikerült őt elfognia, a bíróság pedig börtönbüntetésre ítélte a férfit – írja a Ripost a DailyStar cikke nyomán.