Abigail Higson és Usama Qazi Mallorcán, a HSM Sándalo Beach hotelben szálltak meg, ám nem gondolták volna, hogy egyik szexmaratonjukat a szálló egyik kíváncsi alkalmazottja zavarja meg.

A pár a Daily Mailnek panaszkodott arról, hogy a háromcsillagos üdülő egyik férfidolgozója intim helyzetben kapta őket lencsevégre.

A kép illusztráció.Forrás: Shutterstock

Amikor megláttam, sikítani kezdtem. Nagyon megrémültem. Telefon volt a kezében és úgy tűnt, mintha filmezne minket. Kilökdöstem a szobából és ráordítottam: „Mit csinálsz, te perverz?!”

– idézte fel a kínos pillanatokat a 28 éves Abigail. A két rajtakapott vendég az esetet követően azonnal hívta a rendőrséget.

A szállodacsoport kereskedelmi igazgatója, Bernat Matemales szerint félreértés történt, mert az alkalmazott csupán bizonyítékot akart készíteni arról, hogy az ittas pár minősíthetetlenül viselkedett. A rendőrséget pedig a hotel személyzete hívta ki rájuk, mert hangoskodásuk zavarta a többi vendéget.

Abigailnek és Usamának nem szegte kedvét a kellemetlen incidens, átköltöztek egy másik szállodába, ahol, mint mondták, már jó előre gondosan elbarikádozták az ajtót, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő ismét.