Nem tudni, mi vezérli azokat, akik nyilvános helyen nyúlnak magukhoz, de szinte minden hétre jut egy ilyen felháborító eset. A rendőrség most egy pécsi férfit vett őrizetbe, aki az egyik padon ülve kényeztette magát.

Nemcsak a nyílt utcán, hanem a tömegközlekedési eszközökön, sőt reptéren is fogtak már el olyan férfiakat, akik nem bírták türtőztetni magukat és mások szeme láttára kezdtek maszturbálni. A legutóbb ép egy amerikai járat utasa okozott felháborodást, mivel négyszer is elélvezett, méghozzá úgy, hogy közvetlenül mellette ült egy másik ember a repülőgépen.

Forrás: Shutterstock

A mostani eset viszont nem külföldön, hanem Magyarországon, méghozzá Pécs belvárosában történt. A rendőrség szombaton délelőtt tartóztatta le azt a hajléktalan férfit, aki a bejelentés szerint egy köztéri padon végzett önkielégítést, majd ezt követően mutogatni kezdte a péniszét a járókelőknek.

A bíróság elrendelte a büntetett előéletű férfi letartóztatását, mivel nem rendelkezik állandó lakcímmel, és csak így tudják megakadályozni, hogy elszökjön és elrejtőzzön a hatóság elől. A gyanúsított és a védője viszont megfellebbezte a végzést – írja a Blikk.