A felhevült párocskát egyáltalán nem érdekelte, hogy egy étteremmel szemközt húzódó sziklás-dombos területen kerítette őket hatalmába a mindent elsöprő nemi vágy, letépték ruháikat és egymásnak estek.

A Cornwall megyei Falmouth (Anglia) Hooked on the Rocks nevű éttermének vendégköre pikáns körítést kapott a felszolgált ebéd mellé a hétvégén. 

A kép illusztráció.Forrás: Dreamstime

Egy turistaösvénytől alig néhány méterre egy bevállalós pár szenvedélyes szeretkezésbe kezdett, mit sem törődve azzal, hogy tucatnyian látják, sőt, fotózzák és videózzák őket. (A képeket ITT tekintheted meg.)

A jelenet szinte mindenkit megmosolyogtatott az étteremben; egy idős házaspár például alig tudta levenni a szemét a szabad szellemű túrázókról, akikről először azt hitték, csupán jógáznak. Az egyik vendég szerint kifejezetten jól bírták a strapát, mert még akkor is javában üzekedtek, amikor ő és partnere a fizetést követően elhagyták a vendéglátó egységet. 

A szemlélődők végül nem tettek feljelentést és nem is zavarták meg a szeretkező párt, akiknek vakmerő akcióját valószínűleg még sokáig emlegetni fogják.