A csinos francia modell nem most először vetkőzött szinte teljesen meztelenre, ám ilyen sok nézője talán még sosem volt. Cynthia ugyanis egy kikötő közelében pózolt a kamera előtt.

Több mint 400 ezer követője van már az Instagramon a dögös francia modellnek, Cynthiának. A fiatal lány egy-két kivételtől eltekintve csak magáról posztol, ám ezt egyáltalán nem bánják a rajongói, ugyanis a szőkeség sokszor szinte csupaszon áll a fényképező elé. Vadító csipkés és szexi fehérneműkben pózol és az sem zavarja, ha meglátják őt eközben az ablakból.

Legújabb fotója azonban arról tanúskodik, hogy minden korábbinál bevállalósabb volt. A Görögországban pihenő francia modell ugyanis megvált bikinije felső részétől, és egy vékony tangában szexizett a medence szélén. Mindezt a kikötő közelében, a közlekedő hajók előtt tette. Cynthia azonban nem saját maga szórakoztatására posztolja a félmeztelen képeket, ez egy jól működő marketingfogás, ugyanis Instagram-oldalával népszerűsíti OnlyFans profilját – írja a Bors.