A 61 éves Cherylt és a 24 éves Qurant nem érdeklik a rosszmájú kommentelők: lassan egy éve boldog házasságban élnek és jelenleg gyereket terveznek.

Quran mindössze 15 éves volt, amikor először találkozott Cheryllel, ám jó pár évig nem történt köztük semmi. 2020 novemberében jöttek össze, 2021 nyarán pedig a lánykérésre is sor került, melyhez a gyűrűt a páros többmilliós online rajongótábora finanszírozta. Őszi esküvőjüket csaknem húszezer ember kísérhette figyelemmel élő videóközvetítésen.

Forrás: @kingqurannewpage / TikTok

A korkülönbség ellenére a házaspár komoly közös jövőt tervez: bár Cherylnek már 7 gyereke és 17 unokája van:, elég fiatalosnak érzi magát ahhoz, hogy 37 évvel fiatalabb kedvesével újabb kicsit fogadjon örökbe vagy hordasson ki béranyával. 

Ugyan az internetes trollok folyamatosan drukkolnak, hogy kapcsolatuk tönkremenjen, Cheryl és Quran boldogabbak, mint valaha. Közös TikTok-csatornájuk mellett az OnlyFans-en is aktívak: kifejezetten pikáns videók formájában sem félnek prezentálni a szenvedélyt, mely kettejük között tombol – írja a The Sun.