A most 26 éves Megan Rox 19 éves korától kezdett el dolgozni az egészségügyben, akinek egy Instagramon kapott üzenet teljesen megváltoztatta az életét. 

Megan az egészségügyben pallatív ellátásban dolgozott nővérként, azaz haldoklók utolsó heteit-hónapjait igyekezett elviselhetőbbé tenni. Ez a munka fizikálisan és mentálisan is nagyon megviselte a fiatal lányt, a koronavírus megjelenésével pedig egy borzasztó időszak vette kezdetét.

"Nagyon nehéz időszak volt. Hazaértem, lezuhanyoztam, bekuporodtam az ágyba, és azonnal elaludtam, hogy kizárjak mindent. Szörnyű volt. Egy idő után nem bírtam tovább" - mesélte Megan, akit a Babestation kereste meg a közösségi oldalán keresztül. A fiatal lány egy percig sem gondolkodott, azonnal otthagyta ápolónői állását.

"Szó szerint életmentő volt a megkeresés. Jobb lett általa az életem, ez tagadhatatlan. Mentálisan nagyon rossz helyen voltam, ma azonban újra egésznek érzem magam" – magyarázta Megan.

A családot sokkolta a lány döntése, a barátok azonban végig mellette álltak és támogatták a váltását. Nagyon élvezi a vetkőzést, úgy érzi, mintha teljesen kicserélték volna.