Egészen hihetetlen és bizarr dolgokkal tömték tele egy brit nő fejét a szülei. A szokásos szexuális felvilágosítás helyett zagyvaságokat mondtak a lánynak, aki felnőve sem tud szabadulni a kínzó képektől, hogy az önkielégítéssel elveszi a kismacskák életét.

Szinte mindannyian ismerünk olyan szülői fenyegetéseket, amelyekkel vagy rá akartak minket venni valamire, vagy el akartak tiltani káros(nak vélt) cselekedetektől. Ezeket a bohókás intelmeket felnőve lerázzuk magunkról, és rájövünk, hogy a lenyelt dinnyemagtól se nő gyümölcs, vagy a sok víztől sem lesz béka a hasunkban.

Egy brit szülőpár azonban életreszóló mentális károkat okozott gyermekének, amikor azt mondták neki, hogy ha maszturbál, akkor minden alkalommal megöl vele egy kiscicát. A lánynak ráadásul azt tanították, hogy szeretkezni csak az ágyban, sötétben és a lepedő alatt szabad, emellett az aktussal mindenképpen meg kell várnia a házasságot.

Forrás: Shutterstock

A lány barátja az egyik bulvárlaphoz fordult segítségért, akik hosszú cikket közöltek az esetről. Beszámoltak arról, hogy a férfi szerint kész csoda, hogy a traumák ellenére egyáltalán tudnak szeretkezni, de a lány nem tudja magát teljesen átadni az örömöknek. Feszült és szorong, miközben az élet más területén, főként a munkájában kiemelkedően sikeres.

A lap munkatársai azt tanácsolták a párnak, hogy keressenek fel egy szexuálpszichológust, ugyanis az önkielégítés egyáltalán nem bűnös, sőt számos kutatás bebizonyította, hogy mennyire hasznos, sőt egészséges tevékenység – írja a DailyStar.