Az internet hazai feltörekvő sztárja több százezer követővel bír a legnépszerűbb közösségi média felületeken. A fotói és videói percek alatt emberek ezreihez eljutnak, így a legkisebb hiba is hatalmas port kavarhat. Pláne egy olyan botlás, ami sokakat megbotránkoztathat.

Laskai Lili, vagy művésznevén Lil G a TikTokon közel 800 ezer, az Instagramon pedig majdnem 400 ezer követővel rendelkezik. Nem csoda, hogy egyik legutóbbi videóját kikerekedett szemmel nézték a rajongói. A fiatal rapper lány ugyanis a háttérben felejtette szexuális segédeszközének, azaz vibrátorának a dobozát. Az éles szemű követők pedig azonnal lementették a felvételt.

Laskai LiliForrás: YouTube

21 éves fiatal, szingli, felnőtt nő vagyok, egyedül élek, én úgy gondolom, hogy mindenkinek van szexuális kulturája, mindenkinek van igénye, nem értem, miért lett ez olyan nagy dolog, hogy 21 évesen nekem van otthon ilyen

– mesélte Lili a Reggeliben, és azt is őszintén felvállalta, hogy már többször járt szexshopban, és az sem zavarta, hogy felismerték. A műsorban még elárulta, hogy több vibrátora is van, melyeket a fiókban tart.