Vikki Brown párja, Lucas Martins a hölgy állítása szerint bárhol, bármikor és bármitől képes izgalomba jönni.

Az egészségügyi dolgozóként tevékenykedő brit nő 2020-ban, egy szupermarketben ismerkedett meg kedvesével, azóta elválaszthatatlanok. Kapcsolatuknak azonban van egy nem mindennapi sajátossága: Lucasnál gyakorlatilag egész nap áll a zászló, ami azt eredményezi, hogy Vikkinek még a saját kötelezettségeire is alig jut ideje, hiszen párja szinte állandóan szexelni akar vele.

Mindegy, hogy filmezünk, sétálunk az utcán vagy kávézunk a barátainkkal, erekciója van. Néha kicsit ciki, de általában csak nevet rajta – mondta Vikki a Mirrornak.

Lucas azt állítja, azóta jelentkeznek nála ezek a tünetek, mióta megismerte kedvesét, akibe első látásra belebolondult. A férfi orvoshoz is elment, hogy meggyőződjön arról, nincs-e komoly baja, de a szakember szerint az egész pszichés eredetű.

Ez teljesen természetes, egy csodaszép hölgy van mellettem, egy istennő, akit már akkor is megkívánok, ha csak rám néz vagy hozzám szól. Ő egy tiltott gyümölcs, fel akarom falni. A testünk hihetetlen módon kötődik egymáshoz, ennyire egyszerű a magyarázat

– fejtette ki a férfi.