Manapság bárki, bárhol találhat az interneten erotikus fotókat. Szinte minden igényt kielégítenek a különféle weboldalak, melyekhez akár ingyen is hozzáférhetünk. Sokan mégsem a pornóoldalakon, hanem a népszerű közösségi médiás platformokon szerzik a követőiket.

A kétszeres Playboy-modell, Kristy Ann rendkívül népszerű az Instagramon. A profiljára több mint kétezer bejegyzést tett eddig közzé és fotóit hatszázezren követik szerte a világon. Nem csoda, hogy kedvelt, ugyanis egészen merész és pikáns képeket oszt meg magáról, melyeken sok esetben szinte alig valami takarja az intim részeit.

Az egyik legújabb fotóján az ablak előtt áll, testét mindössze egy kék színű, áttetsző anyagból készült ruha fedi, mely ugyan takar picit a kebléből, de ágaskodó mellbimbóit nem tudja elrejteni. A playmate megvillantja köldökékszerét is, miközben nem könnyű eldönteni, hogy visel-e bugyit vagy sem. Kristy Ann oldalán nem egyediek a szexi fotók, a testépítőként is ismert hölgy ugyanis előszeretettel mutatja meg formás alakját.