Egyáltalán nem érzik munkának, pedig sokkal többet keresnek vele, mint a rendes állásukkal.

Tyler (23) és Erin (19) az ismert tartalomszolgáltató platform, az OnlyFans egyik legnépszerűbb párosa. A brit fiatalok saját szexfilmjeiket árulják és valamit nagyon eltalálhattak, ugyanis sikerült kitűnniük a tömegből és mára 15 ezernél is több feliratkozójuk van. Bőségesen kiszolgálják a rajongóikat, akiknek köszönhetően havonta 6000 dollár, átszámítva 2,4 millió forint üti a markukat.

Ahhoz, hogy minden igényt kielégítsenek és sorban tudják szállítani a friss szexvideókat, naponta kilencszer bújnak ágyba. Mindezt úgy, hogy mindkettejüknek van főállása, amelyet heti 40 órában végeznek. Tyler kőműves, Erin pedig szociális munkásként autista felnőttekkel foglalkozik. Az intim együttlétre, a videózásra és az utómunkára esténként van idejük, az viszont őket is meglepte, mennyi ember szereti látni őket együtt – írja a New York Post.

Ha kíváncsi vagy, egyesek hogyan keresnek pénzt az OnlyFansen, és milyen tartalmakat gyártanak a felhasználók az erotikus filmek és fotók mellett, kattints ide.