Catherine Dederick Mardoll műmell plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júliusban derült ki, hogy Mardoll és párja, Hadas Alfréd szakítottak. Az X-Faktorban megismert fiatal és extravagáns énekesnő nemcsak stílusával, hanem hatalmas kebleivel is felhívta magára a figyelmet, és követői közül sokakat izgatott a kérdés, hogy vajon igaziak-e Mardoll mellei?

Az énekesnő nemrég saját közösségi oldalán válaszolt követői és rajongói kérdéseire. Az emberek pedig nem voltak szemérmesek, és valaki megkérdezte Mardollt, hogy igaziak-e a keblei? Az egykori luxusfeleség, Yvonne Dederick lánya, Catherine őszintén elárulta a titkot, amely annyi embert érdekelt.

– írta válaszában Mardoll a Promotions cikke szerint. Az énekesnő emellett elárulta azt is, hogy habár szakított párjával, mégsem szingli. Ez úgy derült ki, hogy az egyik követője afelől érdeklődött, milyen az egyedüllét? Erre adta válaszul Mardoll azt, hogy:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.