A neves és ismert ausztrál szexológus már több cikket is írt az intim együttlétekről. Felfedte például, hogy mi az, amit a nők ki nem állhatnak szex közben, miért tűnnek el a pasik az első éjszaka után, és elárulta, mennyi ideig kellene tartania a szeretkezésnek. Most azonban egy újabb témában nyilatkozott.

Nadia Bokody saját példáján keresztül mutatta be, hogy léteznek olyan szavak, melyek képesek megakadályozni az orgazmust. Az egyik korábbi egyéjszakás kalandja során történt meg vele, hogy már érezte, hamarosan feljút a csúcsra, és ezt elmondta szexpartnerének. A férfi ekkor kimondott négy szót, mellyel teljesen megölte a hangulatot.

Azt szeretném, hogy elélvezz

– idézte az illetőt Nadia a DailyStar cikkében.

Nadia BokodyForrás: Instagram/Nadia Bokody

Bokody szerint a szavak és azok jelentése váltotta ki benne azt az állapotot, mely gátat vetett az orgazmusnak. Az idegrendszere ugyanis fenyegetésként, külső kényszerként értékelte az elhangzottakat, és ezért menekülni szeretett volna a szituációból. Ez egy természetes, emberi reakció, egyfajta túlélési ösztön, ami ebben a formájában nagy károkat okozhat a hálószobában.