Catherine Dederick, művésznevén Mardoll, az X-Faktor tavalyi felfedezettje büszkén vállalja nőiességét és szexuális felszabadultságát – ezt a tényt támasztja alá egyik legfrissebb Instagram-bejegyzése is.

Az énekesnő követői egy emberként hördültek fel, mikor meglátták, hogy kedvencük a legnépszerűbb pornóoldal logójával ellátott pulóverben pózol egy idilli naplementés kukoricaföldön. Az elmésebbnél elmésebb kommentekre sem kellett sokáig várni: a legtöbben természetesen arra voltak kíváncsiak, céges munkaruhát látnak-e a képen, míg mások afelől érdeklődtek, hogy a híresség „onlyfans-es egyencuccáról" mikor kerül fel fotó az Instára.

Mardoll keményen beleállt a kritikákba, és kifejtette, hogy elege van az emberek 18. századi felfogásából, továbbá mindenkit biztosított arról, hogy nem pornózik.

(...) Hadd viseljek már, amit akarok, és az oldalamon hadd osszak meg bármit, amit akarok! Akinek ez sok vagy nem tetszik, az ne nézze, takarodjon az oldalamról és hagyjon békén! Belefáradtam ezeknek az arc nélküli embereknek az írogatásaiba. Ezek az emberek rosszindulatúak és szűk látókörűek – idézte a lány feldúlt szavait a Blikk.