A koronavírus okozta járvány számtalan szakmát hozott nehéz helyzetbe. Egyesek, mint például a vendéglátósok kénytelenek voltak hosszú hónapokra bezárni, többen végleg; az egészségügyben dolgozók pedig világszerte nagy terhet kaptak a nyakukba. Sokan nem bírták a túlórákat, a kemény műszakokat.

Ebony Mystique diplomás ápolóként dolgozott, ám a covid miatt úgy döntött, olyan munkát keres, amely nemcsak könnyebb, de önállósággal is jár, és persze ki fogja tudni fizetni belőle a számlákat. Az egyik, már régóta pornósként dolgozó barátja lehetőséget adott neki, hogy saját platformján kipróbálja magát. A próbafelvételek pedig hatalmas sikert arattak.

A nővérből lett felnőttfilmes az elmúlt években olyan sok pénzt keresett, hogy segíthetett az édesanyjának nyugdíjba vonulni – írja a DailyStar. Ebony szerint a szex igazi művészet, és a filmjeiben is szeretné ezt megmutatni. Nem foglalkozik a negatív kritikákkal, és eddig senki sem ítélte el őt a karrierváltása miatt, legfeljebb a háta mögött suttogtak róla.

Ebony nemcsak pornófilmekben szerepel, hanem létrehozott egy olyan céget Los Angelesben, amely gondoskodik a forgatásokon dolgozók ellátásáról, étkeztetéséről, legyen szó sima filmekről vagy felnőtteknek szóló alkotásokról.

A pornót sokan élvezetből nézik, ám előfordulhat, hogy a látszólag ártalmatlan szórakozásból függőség lesz. Kattints ide, ha többet is megtudnál erről a jelenségről.