Ismét elkészült hazánk szextérképe, ami azt mutatja, mely településeken élők keresték a neten a legtöbb erotikus tartalmat. A tavalyi győztes ezúttal a legjobb tízbe sem fért bele, míg a nyertest kevesebb mint kétezer fő lakja.

A Szexrandi nevű társkereső oldal idén is elkészítette Magyarország szextérképét. A portál azt vizsgálta, hogy mely magyar településeken kerestek rá a legtöbbször a "szex" szóra. A tavalyi első helyezett Nagykőrös idén fel sem került a toplistára, ellenben csupa olyan község szerepel rajta, ahol tízezernél is kevesebben laknak.

Forrás: Shutterstock

A listavezető a Győr-Moson-Sopron megyei Farád lett, így ez lett hazánk pornófővárosa – írja a Blikk. Azt a lap nem közölte, hogy az 1895 ember lakta településen hányszor kereshettek a "szex" szóra a Google keresőjében.

A dobogóra felkerült még Jászapáti és Jászkisér, a továbbiak mezőnyét pedig Enying, Regöly, Vesztő, Egyek, Sárbogárd, Dévaványa és Kecskéd alkotja. A portál kiemeli, hogy a "szex" szóhoz a legtöbbször az Azahriah és a Ferenczi Kamilla neveket társították a keresők.