A brit Eliza Rose Watson néhány éve annyira padlón volt, hogy még a saját anyjától sem volt rest lopni, ha elfogyott a piára vagy a kokóra szánt pénze. Élete azonban 180 fokos fordulatot vett a népszerű rajongói oldalnak köszönhetően.

Az eredetileg pszichológusként végzett és tanárnőként dolgozó lány a húszas évei elején kezdett modellkedni, mellette pedig rengeteget bulizott és rákapott a tudatmódosító szerekre is. Pár éven belül mélypontra került: lopott, csalt, hazudott, csak hogy alkoholhoz vagy kokainhoz jusson, emellett hajléktalanná is vált és ismerőseinél, valamint futólag megismert férfiaknál húzta meg magát.

2019-ben azonban regisztrált az OnlyFans-re, s szexi tartalmai által hatalmas bevételeket kezdett generálni. Végre vissza tudta adni az édesanyjától elemelt összegeket, sőt, azóta rendszeresen támogatja az asszonyt, illetve arra készül, hogy megvásárolja élete első luxuslakását.

Nagyon sokat köszönhetek az OnlyFans-nek: a lockdown alatt megóvott a depressziótól, motivált a rendszeres edzésre és az egészséges életmódra, valamint anyagilag is helyrebillentett – mondta a The Sunnak Eliza.