Ezzel a technikával garantáltan kirobbanó orgazmust okozhatsz a szexuális partnerednek.

Egyre több szexológus lelhető fel az interneten, akik végre nemcsak általánosságokkal, hanem konkrétumokkal is szolgálnak, ha a lepedőgyűrésről van szó. Így tett TikTok-videójában az amerikai Dr. Nicole McNichols, aki Szexprofesszor néven adja a tanácsokat.

Elmondása szerint, noha a nők 81 százalékának szüksége van a csikló izgatására is az orgazmushoz, ennek ellenére nagyon kevés olyan trükkről hallani, ami valóban beválik. 

A titok pedig, hogy egy felmérés szerint tízből hét nő az aktus elején a meglepetésre építő csiklóizgatást tartja a legkívánatosabbnak. Ez minden olyan mozdulatot jelent, ami megtöri a rutint: lehet a stimulálás irányának, vagy a sebességének a megváltoztatása, de akár az élmény jellegének változtatása is: használjuk az ujjunkat, vagy valamilyen szexjátékszert.

Azonban itt még nincs vége a történetnek: a csúcsponthoz közelítve már a ritmikus, egyenletes, kiszámítható stimulálást kedvelik a nők.

Tehát játékosan, kiszámíthatatlanul kell kezdeni, és ritmusosan, kiszámíthatóan befejezni: ez a titok.

@nicole_thesexprofessor We’ve all heard that 81% of women need cl*toral stimulation to have an org@sm, but why is nobody talking about exactly WHAT TYPE of stimulation works best? Here’s your answer—backed by the most recent research that exists on this exact question. #ForYou♬ original sound - Dr. Nicole K. McNichols