Egy amerikai tanárnő a szintén tanárként dolgozó férjével egy kis mellékest szeretett volna keresni, ezért vágtak bele a felnőttfilmezésbe. Az egyik videó helyszínéül az iskolájuk egyik tantermét választották, ám hamar kiderült, hogy nem volt túl jó döntés.

Samantha Peer öt éve tanított az egyik arizonai iskolában és minden idejét a munkájának szentelte. Rengeteg túlórát, tanításon kívüli elfoglaltságot vállalt, hogy biztosítani tudja a tisztes megélhetést családja számára. A sok munka miatt sem férjére, sem pedig gyerekeire nem volt elég ideje, nem beszélve arról, hogy az anyagi helyzetük sem volt rózsás.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Férjével ekkor döntöttek úgy, hogy egy kis plusz pénz reményében belevágnak a pornóiparba, létrehoztak egy OnlyFans-profilt és elkészítették saját videóikat. A forgatás helyszínül pedig egyszer az iskolájuk egyik tantermét választották. Kezdetben minden jól ment, ám valaki megtalálta a tanárnő oldalát, a videók pedig vírusként terjedtek szét az iskolában.

A tanárnőt először szabadságra küldték, majd ő maga felmondott, szintén pedagógus férjét pedig azonnal elbocsátották. A tanárnő az eset után kihangsúlyozta, egyetlen felvételen sem szerepelt kiskorú, és súlyos árat fizetett a tettéért, ugyanis elvesztette tanári engedélyét, és azt a munkát, amelyet a legjobban szeretett végezni – írja a Bors a Daily Star cikke nyomán.