Tinédzser fiát szerené jólétben nevelni a brazil származású Mayara Lopes, ezért indította el felnőttfilmes karrierjét, mely mostanság úgy szárnyal, hogy a régi anyagi gondok már csak rossz emlékként kísértik mindkettejüket.

A 35 éves Mayara 2013-ban költözött Floridába a brazíliai Jacareí városkából, hogy luxusvillákat takarítson – gyakorta hármat is naponta. Idővel megalapította saját vállalkozását, ám közben felfedezte az OnlyFans-ben rejlő lehetőségeket is.

Ma már egy luxus Mercedest vezet és túlesett egy méregdrága mellnagyobbításon is, melynek köszönhetően még több rajongót gyűjtött az interneten. 

A sikernek persze árnyoldalai is akadnak: Mayara nem szívesen mutatkozik 15 éves fia iskolájánál és a szülői közösségből is kivonja magát, nehogy pletykálni kezdjenek róla, ami természetesen a gyerekére sem lenne jó hatással.

Mindent a fiamért teszek. Egyedülálló anyaként nincs támaszom, az OnlyFans pedig lehetővé teszi, hogy álljam a tandíját, ráadásul mindig otthon vagyok, ha esetleg szüksége lenne rám – mesélte a Daily Starnak a filigrán alkatú tetovált szépség.