Hatalmas oltáscunamit kapott a Kardashian-klán egyik legnépszerűbb asszonya SKIMS nevű fehérneműkollekciójának egyik darabja miatt.

Kim Kardashian cége azt állítja, hogy a különleges, elasztikus anyagból készült mikrotanga szinte bármilyen méretű vásárlónak megfelel, azonban a felháborodott kommentelők rávilágítottak, hogy még a fotómodell nagyajkai is ádáz harcot vívnak egymással a bennmaradásért. Voltak, akik egyenesen egy szemfedőhöz hasonlították a fehérneműt – írja a Daily Mail.

A melltartó ugyancsak keveset takar, de állítólag épp ez volt az alkotók célja, a termékleírásban ugyanis szerepel, hogy a pikáns szett elsősorban hancúrozáshoz készült.

Egyébként nem csak a kommentelők fejezték ki elégedetlenségüket Kim kreálmányaival kapcsolatban: húga, Khloé arra panaszkodott, hogy alakformáló fehérneműinek ágyéki része túl szűk, pláne számára, mivel őt kifejezetten nagy szeméremtesttel áldotta meg a sors.

Kim megkönyörült testvérén, és egy tervezői meeting keretében bejelentette, hogy ezentúl szélesebbre tervezik és gyártják majd a fent nevezett ruhadarabok intim testtájakat takaró részeit.