Andrea Sunshine gőzerővel gyártja az erotikus tartalmakat, immáron nála jóval fiatalabb férfiak közreműködésével.

Úgy tűnik, a fiatal pasik odáig vannak a szexi nagyiért. Az 53 éves brazil-holland Andrea Sunshine nemrég kapott rá a felnőtt tartalmak gyártására, eleinte szólóban, de követői kérésének eleget téve keresett magának nem is egy, hanem mindjárt öt szexpartnert, akiket váltogat a kamera előtt. 

Legfiatalabb partnere, a 23 éves Rodrigo elmondása szerint azért vállalta a feladatot, mert meg akarta tapasztalni, milyen egy idősebb nővel a szex. A 34 éves kanadai Mike-nak pedig csak nagyon bejött, hogy Andrea egyszerre fitt, vonzó és magabiztos. Sunshine legidősebb partnere egyébként 38 éves, így még ő is 15 évvel fiatalabb a pornósnál.

"Korábban eléggé konzervatív voltam, csak velem egykorú vagy nálam idősebb pasikkal kezdtem. Az idősebb férfiak komolyabbak, féltékenyek és birtokolni karnak. A fiatalabbak viszont nyitottabbak, vagányabbak, kevésbé előítéletesek. Mellettük van esélyem új dolgokat kipróbálni" – mesélte a Daily Starnak a nagyi, aki korábban fittsége titkát is elárulta: havi 150 tojást fogyaszt el, és esküszik a meztelen jógára