Jennifer Coolidge sokak számára az Amerikai pitéből lehet ismerős, hiszen ő alakította Stifler mamáját, akiről a mai napig azt állítják, hogy a leghíresebb MILF a világon.

A színésznő augusztusban azt mondta egy interjúban, hogy ikonikus szerepe révén kétszáz férfival bújt ágyba. Ezt a kijelentését most kissé árnyalta, és az Ariana Grande-val folytatott beszélgetés során tisztázta a dolgokat. Coolidge elárulta, hogy kissé túlzott a nyáron, csak viccelt, mikor a kétszáz pasit emlegette, és látja, hogy ez hiba volt.

Jennifer CoolidgeForrás: Getty Images via AFP/2014 Getty Images/Frazer Harrison

Azt azonban nem tagadja, hogy a filmszerep könnyebbé tette számára az ismerkedést, és számtalan jóképű fiatal férfival hozta össze az élet. Az egyikükkel ráadásul meglehetősen vicces szituációba keveredett.

Coolidge elmesélte, hogy lefeküdt egy férfival, aki azonban annyira fiatal volt, hogy nem tudta, hogyan és hol találhatna a színésznő másnap egy fodrászatot.

A színésznőnek ugyanis arra volt szüksége, hogy beszárítsák a haját. Ehhez végül a fiú, azaz a szerető édesanyját hívták segítségül, miközben még az ágyban feküdtek. A kínos szituáció végül jól végződött, és Coolidge megtudta, hogy a közeli bevásárlóközpontban van egy jó fodrászat – olvasható az Entertainment Weekly cikkében.