Bizony, nyakunkon a karácsony, de valószínűleg sokan még mindig csak keresik az igazit... legalábbis ami az ajándékot illeti. De a nagy készülődés és izgalmak közepette magadról sem szabad megfeledkezned!

Szerencsére a stresszmentes készülődést könnyebb megvalósítani, mint elsőre gondolnánk, főleg ha hajlamosak vagyunk kicsit kilépni a megszokott keretek közül. Hogy mégis hogyan? Hát például úgy, hogy valami igazán extra, pikáns ajándékot választunk egy szexshopból! Sőt, így még olyan huncutságot is beszerezhetünk az ünnepek előtt, ami minket is garantáltan ellazít.

Most mutatunk néhány nagyon népszerű szexuális kényeztetőt és játékot, ami ajándékötletként is tökéletesen megállja a helyét, és amit könnyedén beszerezhetsz még karácsony előtt a Vágyaim szexshop oldalán. Csak arra figyelj, hogy ne a családi vacsorán bontsa ki az ajándékát az újdonsült tulajdonos!

(x)

Erotikus társasjátékok pároknak

Szerintünk a legszebb ajándék az, amiben mind a ketten örömötöket lelitek, márpedig egy szextársasnál jobbat aligha találsz erre a célra! A Vágyaim.hu magyar nyelvű erotikus társasai egyszerre nyújtanak pikáns kalandot és intim egymásra hangolódást, romantikus és szenvedélyes programot, mindezt ráadásul izgalmas, játékos köntösben teszik.

A Monopoly már a múlté, mostantól esténként inkább a Monogamyt vegyétek elő, garántáltan több élvezetet, és még több újszerű orgazmust nyújt majd! Ráadásul csomagban is megvehetitek az AVK: Adsz vagy kapsz, illetve a SZEXpedíció játékokkal együtt.

Forrás: Vágyaim.hu

(x)

Vibrátorok mindkét fél örömére

A párvibrátor új színt, fűszert visz a szürke hétköznapokban megfakult, megszokássá átalakult együttlétekbe! Újra felébreszthetitek az intimitást, amikor az együttlét csak kettőtökről szól, az odafigyelésről, törődésről.

A termékpaletta nagyon változatos, de ha igazán sokoldalú ajándékot akarsz a fa alá (vagy az éjjeli szekrény fiókjába), akkor érdemes a Satisfyer Partner Box csomagok közül válogatni. Intelligens párvibrátor, péniszgyűrű vagy hordható csiklóvibrátor? Mind a tiétek lehet!

(x)

Folyékony vibrátorok az újszerű élményekért

A folyékony vibrátor kifejezés, amivel az Orgie Sexy Vibe termékeket illetik, elsőre talán furcsának tűnhet. De csak addig, amíg ki nem próbáljátok, mert akkor azonnal megértitek, miről van szó!

Ezek az univerzális stimuláló gélek nem csupán síkosítók, hanem extra és intenzív érzésekkel egészítik ki valamennyi szexuális játékot. Csak néhány csepp, és máris a mennyországban érezhetitek magatokat!

Rendelj a Vágyaim.hu oldaláról december 22-én 17:00-ig, és GLS-sel még karácsonyig megkapod a csomagodat!