Ismét meglepő, ám sokakat érintő téma került szóba Istenes Bence internetes műsorában. Az IstenEst legújabb adásban az intim fotók, elsősorban a chaten küldözgetett férfi nemi szervek voltak terítéken.

A péniszfotókat Kovácsovics Fruzsina hozta szóba, az énekesnő ugyanis nemrég megkapta élete első, és reményei szerint utolsó ilyen jellegű üzenetét.

"Megmondom őszintén, csak vállat vontam, nem éreztem az égvilágon semmit! Nemhogy nem izgatott fel, nem éreztem semmit. A szexualitás nekem másról szól, nekem a férfi nemi szerv az csak egy szerv, el van idegenítve az embertől. A vonzalom nagyon kell a szexhez, és nem a hímszervéhez vonzódom, hanem az emberhez" – idézte a Bors Fruzsinát.

Járai MátéForrás: RTL

A beszélgetés során kiderült, hogy Járai Máté, az ismert színész és műsorvezető is kapott már intim képeket, ráadásul mindkét nemtől.

"Ez egy kicsit olyan mint a pornó. Ha belegondoltok, úgy lehet izgalmas, hogy ha tisztázzátok egy idő után, hogy csupán ennyit akartok egymással. Akár legyen az nő, vagy férfi, izgató is lehet a kép, a maga elvonatkoztatottságában. Én úgy gondolom, van nő, akit ez izgalomba is tud hozni, de valóban nem ez lenne az első kép, amit küldenék Fruzsinak, ha meg akarnám hódítani" – mondta Máté.