Dan Benson (35), a Varázslók a Waverly helyből című ifjúsági sorozat egykori színésze sajnos nem a megfelelő egyénekben bízott meg online beszélgetései során, s ennek arcpirító következményei lettek. A sztár azonban végül előnyt kovácsolt a fiaskóból.

Benson 2007-től 2012-ig szerepelt az amerikai sitcomban, melyben Zeke Beakerman karakterét alakította. Míg a sorozat forgott, rengeteg rajongói levelet kapott, s egy idő után eleget is tett a csinos hölgyek ruhátlan fotókkal kapcsolatos kéréseinek, akik azonban végül csúnyán kitoltak vele.

Mindenki számára láthatóvá tették a sztárról készült intim képeket az interneten, Benson pedig saját bevallása szerint akkoriban hatalmas traumaként élte meg a történteket. Mára azonban megbékélt velük, sőt, az OnlyFans-en mutogatja tökéletesre gyúrt testét.

Rájöttem, hogy nem érdemes küzdenem a sorsom ellen, ezért inkább felvállaltam azt és a kezembe vettem a dolgok irányítását. Úgy voltam vele, hogy „Elmentek ti a búsba, nem fogtok nyerészkedni rajtam, megteszem én." Szóval tavaly belevágtam és imádom, rengeteg nagyszerű embert ismertem meg a felnőttfilmes világban, az életem pedig abszolút előnyére változott – idézte a Daily Star a híresség szavait.