A 70 éves Siobhan Burt élete egy dokumentumfilm hatására változott meg, és bár élete nagy részében a szex cseppet sem volt fontos számára, most a testéből él.

A virágkötőből lett eszkort és pornós Siobhan nagyon meglepődött, amikor rájött, hány férfinak van nagyifétise. Mint mondja, a 18 évestől a 80 éves korosztályig akadnak, akik imádják a nagyikat, neki is rengeteg férfival volt már dolga.

A 70 éves brit nő már tíz éve él a testéből, és ezt egy pillanatig nem szégyelli. A Caroline művésznéven futó nagymama élvezi a munkáját, imád fiatal fiúkkal szexelni. A nyugdíjas nő 57 éves korában látott egy dokumentumfilmet, amelyben egy 85 éves nő arról beszélt, milyen jó eszkortnak lenni, fiatal pasikkal szexelni, és arra jutott, hogy ez neki is menne.

Nem sokkal később regisztrált egy online szexpartner keresőre, azóta pedig a szexből, és a szexnek él - mesélte a The Taboo Room podcastben.

A szexi nagyi az interjúban arról is beszélt, hogy az eddigi rekordja négy férfi egyetlen nap alatt, a legnagyobb pénisz, amivel dolga volt, 28 centiméteres, a legkisebb 5 centiméteres volt.

Caroline arról is beszélt, hogy az eddigi legfurcsább kérést egy üzletembertől kapta: fel kellett vennie az ügyfél már elhunyt anyjának egyik hálóruháját, miközben a férfi belebújt az anyja egy másik hálóruhájába. A szexi nagyinak be kellett mennie a hálószobába, ahol az ügyfél az anyja hálóruhájában éppen Caroline egyik pornóvideóját nézte, majd meg kellett büntetnie a férfit -írja a 24 a Daily Star című brit bulvárlap.