Sophie Dee a Pillow Talk című podcast-ben mesélt arról, hogy egyszer szándékosan megharapta kollégája, Keiran Lee felnőttfilmes legenda férfiasságát, mely állítólag 1 millió dollárra van biztosítva.

Lee-t a szakma egyik legnépszerűbb férfielőadójaként ismerik, több mint 7000 szexjelenetben szerepelt körülbelül 4000 nővel. Dee, aki jelenleg átlagosan 320 000 fontot keres havonta az OnlyFans-en, nagyon kedvesnek nevezte a színészt, de hozzátette, hogy munkakapcsolatuk sajnos rosszul indult, mert első közös forgatásukon Lee bunkó módon viselkedett vele.

Tulajdonképpen a szerepe része volt, egy agresszív stílusú filmet forgattunk, de orál közben túllőtt a célon és ezt valahogy muszáj volt jeleznem neki – fogalmazott a szépség, ám hozzátette: egyáltalán nem harapott erőset, mert nem az volt a célja, hogy sérülést okozzon a színésznek.

Lee, akit a szakma valaha volt legnagyobb szaktekintélyeként jellemeznek, korábban elmondta, hogy Angela White-tal is átélte majdnem ugyanezt az élményt, de akkor a hölgy véletlenül harapott rá a heréire – írja a Daily Star.