Az emberi kreativitásnak nincs határa, és egyesek ahhoz, hogy a csúcsra jussanak, bizony mindent bevetnek. Néha szó szerint.

Rendszeresen hallani olyan történeteket, hogy az önkielégítés vagy szexuális együttlét során bizarr dolgok beszorulnak a testnyílásokba. Mivel a legtöbb tárgyat nem arra tervezik, hogy felhelyezzük a nemi szervünkbe, ezért nagyon könnyen okozhatunk magunknak sérülést, sőt olyan helyzetbe is kerülhetünk, hogy orvosi segítséget kell kérnünk az eltávolításához.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Balesetek viszont a kimondottan izgatás céljából készített szexjátékokkal is előfordulhatnak. Egy izraeli nő véletlenül nem a megfelelő helyre dugta kristálydildóját, ami így felszaladt a húgycsövébe. A 29 éves nő először maga próbálta eltávolítani a szexjátékot, de mivel nem járt sikerrel, bement a sürgősségire. Ekkor az idegen tárgy már órák óta benne volt. Az orvosoknak végül sikerült eltávolítaniuk a 10 centiméter hosszú, 2,5 centi átmérőjű szexjátékot. A nő még aznap elhagyhatta a kórházat – írja a Bors a Daily Star cikke alapján.