Még februárban a rendőröknek kellett szétválasztania azt a házaspárt, akik a szlovákiai Liptóújvár vasútállomásán estek egymásnak a többi várakozó és saját gyermekük szeme láttára.

Ahogy arról februárban a Life.hu is beszámolt, a liptóújvári városi rendőröknek egy nyilvános helyen szeretkező pár miatt kellett intézkednie. A felfűtött fiatalok a vasútállomás belső váróteremben lendültek akcióba, ráadásul úgy, hogy nem voltak egyedül, több személy is a helyiségben tartózkodott a hatóság tájékoztatása szerint. Az egyik utas kérte végül a rendőrök segítségét.

IllusztrációForrás: Shutterstock

A rendőrség garázdaság ügyében indított vizsgálatot, amiért akár hároméves szabadságvesztést is kiszabhattak volna, ám a szeretkező férfi végül csak négy hónapot kapott, míg feleségét felmentették – írja a Blikk a szlovák SME cikke nyomán. A portál információi szerint a férj ittas volt, sőt a pár kiskorú fia is szemtanúja volt a szülei akciójának.

Egy éve nagyon hasonló eset történt a magyar vonalon, akkor egy vonaton szeretkezett két fiatal, de buszon szexelő párt is videóztak nemrég Magyarországon.