Hosszú évek óta töretlen népszerűséggel bír a Womanizer termékcsalád, azonban az olcsóbb konkurensek szorításában folyamatos fejlődés szükséges ahhoz, hogy a vállalat megőrizze a piacon betöltött innovatív szerepét. Ennek megfelelően a gyártó nemrégiben egy környezetbarát segédeszközzel bővítette portfolióját.

Annak ellenére, hogy a kezdetben kissé szűkös termékpaletta többek között párvibrátorral, valamint egy egészen újszerű megvalósítással bíró g-pont vibrátorral is bővült, az alapvető irányvonal még mindig a léghullámos csiklóizgatás maradt. Mindez korántsem véletlen, hiszen az első Womanizer megjelenésével egy olyan „Szent Grált" dobtak be a női orgazmusért folyó harcba, amelyhez még csak hasonlót sem láthatott addig a vásárlóközönség; a technológia jóformán százszázalékos megbízhatósággal juttatta el tulajdonosát a csúcsra percek alatt, ráadásképp anatómiai adottságoktól sem függött az eredményessége.

Nem titok, hogy a mi fiókunkban is akad néhány termék a gyártótól, és 5-6 év távlatában bátran álltjuk, hogy talán ez az egyetlen olyan brand, amelyben ezidáig nem kellett csalódnunk. Az előzmények okán izgatottan vártuk a szokásos, diszkrét csomagot a Vágyaim.hu-tól, amelyben a „kizöldített" termék lapult: a Womanizer Premium Eco „Badass Mom" gyártása során a vállalat kiemelten törekedett a környezetbarát folyamatokra, illetve a lehető legkisebb ökológiai terhelés elérésére. Hogy mindez mennyire hatott ki a segédeszköz általános minőségére vagy épp hatékonyságára, arról egy kéthetes nyúzópróba során győződhettünk meg.

(x)

„Aki egy Womanizert látott, látta az összeset" 

- tartja az ősi finnugor közmondás, de ez az állítás csak részben helytálló tesztünk alanya kapcsán. Való igaz, a Premium Eco formavilága nem sokban újult meg a közvetlen elődnek számító modellekhez képest, azonban néhány apró ponton fedezhetünk fel célszerű változást a dizájnban. A legszembetűnőbb talán, hogy a szívóharang profilja módosult valamelyest (de nem szűkült!), így az újdonság stabilabban „ül" a csiklón, amely az orgazmus előtti pillanatok hevében válik igazán fontossá.

Forrás: Vágyaim.hu

Ami a cserélhető kivitelű „csőr" anyagát illeti, ugyanolyan selymes és jól tisztítható maradt, mint a nem Eco modelleké, és ennek őszintén örültünk, kiváltképp Dóri, aki a konkurensek kapcsán ezt a területet (pontosabban az itt tapasztalt hiányosságokat) rendre nehezményezi. Apró, de hasznos újítás, hogy a mágneses módon csatlakozó töltő korong végre kellő erővel tapad a játékszerre a töltési pontokon, és mivel ez volt az egyik problémánk a korábbi szériákkal, abszolút indokolt változtatásról van szó. Módosítottak az immáron egyetlen LED-ből álló akkumulátor visszajelzésen is, amely rendkívül egyszerű, de hatékony módon (villogással) nyújt tájékoztatást a töltés folyamatáról, ellenben arról nem tudunk meg semmit, hogy kellően fickós-e a Kis Pajtás az esti menetre, vagy esetleg egy gyors etetésre még szüksége lenne a hancúr előtt.

A korábbi Prémium modelleknél három LED szolgált a töltöttség jelzésére, amely egyértelműen jobb megoldás volt, de végső soron ezzel a megkötéssel is együtt lehet élni. Apropó, töltés: a Premium Eco egy cserélhető kivitelű akkumulátort kapott, amely örömteli újítás, hiszen így az elhasználódó áramforrás miatt nem kell majd megválnunk a játékszertől. A telep cseréje ráadásul 1 perc alatt megoldható, mindössze a vastagabb végénél kell felpattintani a burkolatot egy (a vegán anyagból készült tároló táskán fityegő) műanyag biléta segítségével, amelyet követően már csak az elemfedél felfeszítése szükséges a cseréhez, csavarhúzóra vagy más szerszámra nincs szükség.

Érdemes megjegyezni, hogy klasszikus ceruzaelemmel, vagy akkumulátorral nem üzemeltethető az Eco, ehelyett egy valamelyest speciálisabb, 14500-es Li-Ion típus alkalmazható, amelyből 1 darab természetesen a csomag része. A választás mindenképp helyes volt, hiszen ez az akku szükség esetén itthonról is könnyedén beszerezhető nagyjából 2.500 forintért, azonban lényegesen nagyobb kapacitást és teljesítményt képes szavatolni az eszközünk számára a klasszikus ceruzaelemekhez viszonyítva. A házilag cserélhető energiaforrás egyetlen negatív folyománya, hogy a segédeszköz nem kapott vízálló kivitelt, ehelyett meg kell elégednünk a fröccsenések ellen hatásos védelmi szinttel.

Forrás: Vágyaim.hu

Mindez elsőre jelentős érvágásnak tűnhet, valójában azonban nem az, hiszen a tisztítás így is megoldható, a termék működési technológiájából adódóan a víz alatt történő használat pedig alapesetben sem volt kifejezetten élvezetes. A töltés kapcsán még érdemes azzal számolni, hogy töltőfejet nem kapunk a csomagban, de a nagyjából 50 centiméteres kábel gyakorlatilag bármilyen USB-A portra csatlakoztatható, így végszükség esetén akár egy laptopról is megtáplálható a termék.

A játékszer egyik legfőbb újdonsága a „Biolene" nevű anyagból készített borítás, amely – elméletben - teljes mértékben lebomlik biológiai úton. Szerencsére ez a tulajdonság nem ment a minőség rovására, mert bár ez az anyag nem puha, és kevésbé selymes érzetű a korábbi változathoz viszonyítva, ridegnek semmiképp nem mondható; nem recseg és ropog még erősebb szorításra sem, könnyen tisztítható, valamint - dacára a fényesebb felületnek - a csúszósságra sem hajlamos. Mivel vegán anyagról van szó, az extrém érzékenységű bőrrel rendelkezőknek sem kell irritációtól tartaniuk, amely egyesek számára kiemelten fontos tulajdonság lehet. Mivel Dóri esetében hasonló probléma nem áll fenn, így hitelt érdemlően nem tudunk nyilatkozni ezzel kapcsolatban, de annyi biztos, hogy a vegán anyaghasználat nem ment az általános minőségérzet rovására.

A kezelőszervek tekintetében nem történt jelentős változás a Premium 2-es kiadáshoz képest: két, jelentősen eltérő méretű gombot kapunk, a nagyobb gomb nyomva tartásával lehet bekapcsolni az eszközt, illetve magasabb fokozatba kapcsolni, a kisebb billentyű lenyomásával pedig a motor teljesítménye csökkenthető, illetve folyamatosan nyomva ki is kapcsolható segítségével a játékszer. Fontos, hogy bekapcsolást követően nem indul el azonnal a szívó/fújó légmozgást biztosító rendszer, hiszen a SmartSilence névre keresztelt technológia csak közvetlen bőrkontakt esetében indítja el a pulzálást. Ez amellett, hogy energiatakarékos megoldás, „sunyiban" történő használat esetén még a diszkréciót is segíti.

Forrás: Vágyaim.hu

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az első generációs Premium esetében nem voltunk megelégedve az automatizmus működésével, mert a test ösztönös mozgásával együtt járó pillanatnyi elmozdulásokat rendszeres leállásokkal „jutalmazta", azonban az Eco esetében a gyártó szakemberei finomíthattak az érzékelés pontosságán, mert lényegesen megbízhatóbban működött a próbáink során. Mindenesetre, kerülő megoldásként szerencsére itt is rendelkezésre áll a folyamatos rezgésű üzemmód, amelyet a bekapcsolást követően a kicsi és a nagy gomb egyidejű lenyomásával aktiválhatunk. Most, hogy letudtuk a száraz tényeket, nézzük, Dóri hogyan boldogult az új játszótársával:

„Nem titkolom, hogy kicsit elfogult vagyok a Womanizerrel szemben!"

Ennek egyetlen oka van, méghozzá az, hogy baromi jó! Ennyi, mehetünk is a dolgunkra! Na jó, nem zárom le ennyivel, és ha már itt vagytok, elmondom azt is, miért imádom ennyire ezeket a játékokat! Az a helyzet, hogy kipróbáltam sok mindent már, de valamiért mindig visszatérek a Womanizerhez... Egyszerűen nem tudok betelni azzal az élménnyel, amit ezzel kapok. Kell egy gyors orgazmus, de nincs otthon a pasid? Csak dőlj a kanapéra, nyomd a Kis Barátod a csiklódra, és engedd el magad! Nem kell síkosító, nem kell testileg / lelkileg rákészülni, nem kell hozzá félóra csend és nyugalom. Ha nincs hangulatod igazán a szexhez, még akkor is lesz, mert kábé 20-30 másodperc alatt könyörtelenül beindít, szóval nehezebb időszakban stresszoldásra is alkalmas, nyugibogyik és ajtócsapkodás helyett.

Az benne az igazán szép, hogy mindig elélvezek vele (de még hogy!), soha nem hagy cserben, és nem is emlékszem olyanra, hogy ne jött volna vele össze a tűzijáték, pedig sokszor használom. Ez persze kábé igaz bármelyik Womanizerre, így az Eco-ra is (a becenevén már két hete gondolkodom, de nem ugrik be semmi, biztos öregszem, ez őrület!), de van néhány pici különbség, amivel jobb, ha tisztában vagy vásárlás előtt!

A legfontosabb talán, hogy ez a cucc erős. Pontosabban, baromi erős! Őszintén szólva én a régi verziókat is soknak éreztem már a maximumon, ez viszont már alapszinten is annyira intenzív érzést ad, hogy szó szerint beleremeg a csiklóm! Először picit zavaró volt, de végülis nem gond, mert ha szorosabban magadra nyomod, ez a csikizős bizsergés azonnal megszűnik, és marad a nagybetűs ÉRZÉS, ami még mindig „wááááááááááá". Emiatt is szerencse, hogy a gumiharang nagyon selymes és puha (köszi, Womanizer!), és nem olyan merev izé, mint a legtöbb olcsó másolaton. Ja, igen, ha már itt tartunk: Lányok, felejtsétek el kérlek az ali-s, wish-es olcsóságokat, ez teljesen más kávéház! Higgyetek nekem, kábé mindet próbáltam! Visszatérve az Eco-ra, a maximális erősség számomra már feleslegesnek tűnik, persze lehet, hogy mások meg épp ilyen keményen szeretik ezt, de ha lehetne, én inkább egy gyengébb fokozatot kérnék, hogy hosszabban tartson a vibe! Mert abból kijut rendesen most is, és sokszor egy pillanatnak tűnik az az 1-2 perc, amíg kikészít ez a pink ruhás környezetvédő!

Forrás: Shutterstock

 Azért van néhány gondom is vele, hogy ne csak dicsérjem!

Az egyik a gombok mérete, mert ezek szerintem továbbra is kicsik, pedig hely lenne nagyobbaknak. Jó, oké, úgyis bekapcsolja az emberlánya, mielőtt magára húzza a takarót, de akkor is jobb, ha első megérzésből megy minden! A másik, hogy orgazmus után nincs olyan lehetőség, hogy egy gombnyomásra picit még tovább kényeztessen alapjáraton az Eco.

Ha elveszed utána a csiklódtól, leáll, ha rajta tartod, bepisilsz vagy összerándulsz! A régebbi változatnál ez úgy működött, hogy rányomtál egy rövidet a bekapcsoló gombra, és hopp, visszaállt az alap erősségre, ami nagyon-nagyon jól eső kényeztetést adott a csúcspont után. Sajnos ez itt nincs meg, ahogy nincs már robotpilóta program se (AutoPilot funkció, egyfajta intelligens teljesítmény szabályozás – Krisztián) de ezzel együtt lehet élni. Szintén jó lenne, ha világítana a csőr, mert persze sötétben is megtalálom a puncim, és legtöbbször Krisztián is gyorsan rátapint a lényegre, de azért könnyebb úgy célba találni, ha van egy pici fény a takaró alatt. A Womanizer Pro40-ben például ezt nagyon imádtam, és tényleg nem értem, miért dobták el ezt a dolgot. Na jó, oké, ezek tényleg csak apróságok, hogy fanyaloghassak kicsit, a lényeg viszont, hogy az Eco bármikor képes a csúcsig vinni, úgyhogy, ha csiklós típusú csaj vagy, az új Womanizer a legjobb barátod / barátnőd lesz!"

Összegezzünk!

A magunk részéről nehezen tudunk elképzelni olyan szexuális segédeszközt, amely a Womanizer Premium Eco-nál „zöldebb" lenne (Legalábbis, ha az uborka nem számít annak! ), pláne olyat nem, amely ennyire gyorsan és ilyen erővel juttatja el úrnőjét az orgazmusig. Lehet, hogy a vételárát tekintve még mindig a konkurensek felett jár a Womanizer üdvöskéje, azonban tudásában, anyaghasználatában, kiforrottságában legalább ennyivel jobb is azoknál.

Márpedig, a nap végén igazán csak ez számít majd, és nem az, hogy mennyit spóroltunk egy olyan eszközön, amelyet jó eséllyel évekig használunk majd intim helyzetekben. Mivel ebben az árkategóriában már amúgy sem beszélhetünk olcsó vételről, így válasszatok olyan segédeszközt, amelyben biztosan örömötöket lelitek majd, és mi mindketten úgy gondoljuk, hogy a Womanizer Eco ilyen termék.

Ráadásul, a Vágyaim.hu most futó akciójában a játékszer féláron is megvásárolható korlátozott ideig, ennyiért pedig garantáltan nincs jobb választás a léghullámos csiklóizgatók piacán!

Dóri és Krisztián

A cikk megjelenését a Vágyaim.hu támogatta.